Erori de afişare online a cursului valutar - exemple
Eroare la afişarea cursului valutar  (rata de schimb contra RON afişată în data de 13.01.2009 - ora 9:53, cursurile de cumpărare / vânzare)
de ex: curs cumpărare afişat la ora 9:53 pentru EUR: 3.265 ( cu cca 23.44% mai mic decât cel afişat la ora 10:08, de 4.265)

eroare afi
<script type=
1. BENEFICIARII-PARTICIPANTI
Persoanele care pana la data de 31 decembrie 2007 nu au implinit varsta de 35 de ani sau care implinesc aceasta varsta la aceasta data, trebuie sa adere la un fond de pensii administrat privat.
Persoanele care la data de 31 decembrie 2007 nu au implinit varsta de 45 de ani sau care implinesc aceasta varsta la aceasta data, pot adera la un fond de pensii administrat privat.

2. CONTRIBUTIA
Contributia la fondul de pensii administrat privat este o parte din contributia individuala la CAS platita in acest moment de catre fiecare asigurat in parte, prin urmare venitul participantului nu scade.
In primul an de colectare, adica anul 2008, cuantumul contributiei este de 2%, urmand ca in interval de 8 ani sa creasca cu 0.5% pe an, ajungand la 6%, din contributia actuala de 9.5%, in anul 2016.

3. ADERAREA
La un fond de pensii administrat privat este optiunea individuala a fiecarui participant.
Procesul de aderare a inceput la data de 17 septembrie 2007.
O persoana nu poate fi participant la mai multe fonduri de pensii in acelasi timp.
Actul individual de aderare este completat de catre agentii de marketing pe baza datelor din actele de identitate ale participantilor.
La momentul semnarii actului individual de aderare, agentul de marketing are obligatia sa solicite o copie a actului de identitate, cu semnatura participantului.

4. INCETAREA
Calitatea de participant la un fond de pensii administrat privat inceteaza in momentul in care:
• Participantul indeplineste conditia de deschidere a dreptului la pensie privata, adica la implinirea varstei de pensionare pentru limita de varsta;
• Participatul a decedat, caz in care drepturile banesti revin mostenitorilor legali;
• Participantul beneficiaza de pensie de invaliditate pentru afectiuni care nu permit reluarea activiatatii, conform Legii 19/2000.

5. CONTURILE PARTICIPANTILOR
Pensile participantilor vor fi constituite din sumele cu care fiecare participant va contribui, plus sumele care se vor aduna la contributii prin inmultirea eficienta de catre administrator (societatea de pensii) a banilor depusi, diminuate cu valoarea comisionului de administrare perceput de administrator.

6. De ce ING?
Valori ale brand-ului ING
• 10 ani furnizor de varf in Asigurari de Viata pe piata din Romania
• Mai mult de 150 de ani experienta in servicii financiare
• Peste 200 de milioane de EURO active administrate prin fondurile de pensii
• 60 de milioane de clienti in peste 50 de tari din Europa, America de Sud si de Nord si Asia
• Membru al unui grup de reputatie internationala
• Calitate si diversitate a serviciilor post-vanzare